tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

trénereink
mercure consulting trénerek
mercure consulting trénerek
Bedő Márta vezető trénerMagyar Judit vezető tréner Török Zsófia vezető tréner Molnár Mónika tréner Bedő Márta vezető tréner
Bedő Márta - 1970
vezető tréner

Én is, mint oly sokan, számos társadalmi elváráson keresztülvergődve jutottam el saját elvárásaim és vágyaim felfedezéséig és megvalósításáig. Mindig jó tanuló voltam, és szüleim mintájára irodai pályára készültem. Menedzser-asszisztensi és külkereskedelmi szakképzésekkel indultam, majd később közgazdász diplomát szereztem.

A tanulás sokáig csupán a környezetem, családom által elvárt tevékenységet jelentette számomra, akkoriban bizony "az iskolának, és nem az életnek tanultam". E téren a változást és a szó szerinti újjászületést egy komoly baleset hozta meg. A másfél éves gyógyulás során kezdtem el valóban tanulni. Minden átértékelődött bennem, rájöttem, hogy minden, ami történik velem, belőlem indul ki, és önmagamhoz is tér vissza.

Bedő Márta vezető tréner

Hogy minden történésben egyetlen dolog változatlan, mégpedig az, hogy minden történés középpontjában valamilyen EMBERI vonatkozás áll. Hogy a lényeg az, hogy HOGYAN éljük meg a változást, és kizárólag saját felelősségünk, hogy reagáljuk le és mit kezdünk vele. Az emberi viszonyok, szerepek, értékrendek és érzések kerültek az érdeklődésem középpontjába. Könyvekből, tanfolyamokon, és a körülöttem élő hús-vér emberektől immár saját elhatározásomból tanultam mindent, ami ezzel kapcsolatos.

Ekkor döbbentem rá, hogy engem egészen kiskoromtól kizárólag ezek a dolgok érdekeltek igazán, és éreztem, egész életemet át fogja hatni ez az érdeklődés.

Hét évig dolgoztam egy állami termelővállalat központjában, ahol közvetlenül az igazgató mellett ténykedtem. Megismertem a nagyvállalati működést szervezeti és emberi oldalról egyaránt, utóbbi tekintetében nagy hasznát vettem pszichológiai "előtanulmányaimnak". Immár tudatosan figyelhettem, mire képes az empátia és a tolerancia, hogy működik az önérvényesítés – és egyre fokozódott a kíváncsiságom az emberi viselkedés megértése iránt. Ennek köszönhetem az állásváltásomat, mely során utam egy tréningcéghez vezetett. Örömmel cseréltem fel a biztonságos nagyvállalatot egy bizonytalan kisvállalkozásra, hiszen végre azzal foglalkozhattam, ami mindig is vonzott. Az itt töltött újabb hét év kitűnő alapozásnak bizonyult a 2004-es fordulathoz: tudatalatti vágyam realizálódott, amikor felmerült, hogy trénerként csatlakozzak az alakuló Mercure Consulting-hoz – örömmel fogadtam el, és azóta is hálás vagyok a sorsnak, hogy ismét jó irányba terelt.

Saját példámon látom, mennyire fontos életünkben az önismeret, önmagunk elfogadása ahhoz, hogy a körülöttünk élőket megismerhessük és elfogadhassuk. A legnagyobb öröm számomra, hogy trénerként képviselhetem ezt a hozzáállást, hogy ne csupán magánéletünk, de munkahelyünk központjában is az EMBER álljon.

vissza

mercure consulting kft (c) 2007