tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

trénereink
mercure consulting trénerek
mercure consulting trénerek
Bedő Márta vezető trénerMagyar Judit vezető tréner Török Zsófia vezető tréner Molnár Mónika tréner Bedő Márta vezető tréner
Dr. Andrásofszky Enikő - 1961
tanácsadó, tréner

Már kiskoromban az emberek közelében képzeltem el a mindennapi tevékenységemet. Akkor, persze az imádott háziorvosom példája alapján, meg voltam győződve arról, hogy ehhez én is orvos kell legyek. Aztán ez így is történt. 1987-ben a Kolozsvári Orvostudományi Egyetemen megszereztem az ehhez szükséges orvosi diplomát.

A gyakorlati tapasztalataim már Magyarországon, a miskolci Semmelweis Kórház Ideg- és Röntgenosztályán gyűltek hozzá.

Dr. Andrásofszky Enikő - tanácsadó, tréner

Mindig szerettem kísérletezni, kíváncsian megnézni, hogy mi van a dolgok, események, betegségek hátterében, azt figyelve, hogy a dolgok hogyan hatnak rám és én miként hatok a környezetemre. Éppen emiatt próbáltam ki magam újabb területen, azaz elkezdtem a különböző egészségfejlesztő programok irányítását, ezek eredményességének kutatását.

A kíváncsiságom itt sem merült ki a sikeres eredmények elérésével, hanem egyre inkább az izgatott, hogy mi emberek miként vagyunk ezekben a folyamatokban, hogyan viszonyulunk egymáshoz, miért pont úgy és miként hatunk egymásra. Érdekes tapasztalatokat szereztem.

Eközben elindult tréneri pályafutásom azzal, hogy elkezdtem intenzív önismereti munkámat és több mint 10 évig foglalkoztam pedagógusok, orvosok és egészségügyi dolgozok szemléletformálásával a különböző egészségfejlesztő-, kommunikációs- és konfliktuskezelő tréningek tartásával. Ekkor éreztem először, hogy révbeértem. Ez az, amit szívesen csinálok!

Egyénekkel és csoportokkal vagyok szívesen együtt, tanulva tőlük és átadva számukra saját tapasztalataimat, úgy Gestalt alapon megnézve, hogy mi történik velünk az „itt és most-ban” a „hogyan tovább” kapcsán.

Életem nagy álma teljesült 2009 januárjában, amikor megismertem a Mercure Consulting tanácsadó- tréner csapatát, akik nemcsak befogadtak, hanem szeretettel, következetesen lelkes és lelkesítő munkájukkal vezettek és vezetnek be folyamatosan az enneagram hihetetlen világába. Azóta hálásan és állandóan használom ezt az új szemüveget az emberek megfigyelésében, a velük való foglalkozásban végre úgy dolgozva, hogy a munkám egyben a hobbim is.

vissza

mercure consulting kft (c) 2007