tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

mercure consulting programok

ENNEAGRAM

"Aki másokat ismer, tanult ember. Aki önmagát ismeri, bölcs."
Lao Ce

Napjainkban, miután nyilvánvalóvá vált, hogy az eddigi intelligencia modellt ki kell bővíteni, és bizonyítást nyert hogy a munkahelyi eredményesség sokkal inkább EQ, semmint IQ kérdése, egyre elterjedtebbé váltak az érzelmi intelligenciát fejlesztő programok.

Az Enneagram speciális előnye abban rejlik, hogy zökkenőmentesen ráépíthető bármilyen eddig ismert vagy használt emberismereti módszerre, valamint hogy egyaránt könnyen tanulható érzelmi és intellektuális bázison is.

mercure consulting enneagram

A program a rendszer megismertetésén keresztül abban nyújt segítséget, hogy könnyebben átlássuk a magunk és mások tettei mögött a valós törekvést, és így értelmezni tudjuk viselkedési sajátosságaikat. Örökké változó létünknek (személyiségünknek) van egy mozdulatlan magja, mely alapvetően meghatározza összes cselekedetünket. Ha ezt képesek vagyunk felismerni, növekszik toleranciaszintünk, árnyaltabbá válik a kommunikációnk, és hatékonyabbakká válunk a mindennapokban.

Az Enneagram több tréningprogramot vagy programmodult is takar, attól függően, hogy az érzelmi intelligencia bevonásával milyen készséget (vezetői, motivációs, ügyfélkezelési, konfliktuskezelési) készséget kívánunk fejleszteni.

Kik szoktak résztvenni ezen a programon?

A hallgatók által legérdekesebbnek minősített programunk. Nagy örömünkre gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy beosztástól teljesen függetlenül (miután kollégáiktól hallottak róla) szeretnének résztvenni ezen a tréningen.

A program elvégzése után várható fejlődés

Célunk, hogy megrendelőinkkel eredményes és hosszútávú kapcsolatot építsünk ki, így az egymásra épülő modulok által a résztvevők hatékonyabban alkalmazzák a tanultakat, mert van lehetőség a beépülést követően a visszacsatolásra.

vissza

mercure consulting kft (c) 2007