tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

mercure consulting filozófia
mercure consulting trénerek
mercure consulting trénerek
Bedő Márta vezető trénerMagyar Judit vezető tréner Török Zsófia vezető tréner Molnár Mónika tréner Bedő Márta vezető tréner

"Hiszem, hogy életünk célja a boldogság keresése. Ez világos akár van vallásos hitünk, akár nincs, akár ebben vagy abban a vallásban hiszünk, mindannyian valami jobbra törekszünk az életben. Ezért azt hiszem, hogy az életünk meghatározó célja a boldogság felé való haladás."

Dalai Láma

Meggyőződésünk szerint azzal tudunk a boldogság felé haladni, hogy napról-napra egy picit jobbá válunk abban, amit épp teszünk.
Ebben a hitben alkotjuk és tartjuk tréningprogramjainkat is, legyen szó akár kommunikációról, akár vezetői készségekről, önismeretről vagy bármi másról.

mercure consulting filozófia

Nehéz megítélni, mikor is mondhatjuk, hogy egy program sikeres volt, hogy tényleg "jobbá" váltunk. A "jobbá válás", mint a neve is mutatja, egy folyamat. Éppen ezért filozófiánk része, hogy partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen aktív együttműködésre törekszünk, ahol a fejlődést helyezzük a középpontba.

Mi abban hiszünk, hogy az igazi fokmérő az egyén maga. Cégünk, a Mercure Consulting Kft. tanácsadói abban segítenek, hogy a tudatosabb életvezetés, ember- és önismeret segítségével, önmagunkkal harmóniában élő vezetők, munkatársak, férjek és feleségek, szülők és gyerekek legyünk.

mercure consulting filozófia

Ha valaki biztosabban vezet végig egy tárgyalást vagy értekezletet, ha ügyesebben foglalkozik a reklamáló ügyféllel, netalántán pontosabban ítéli meg, milyen eszközökkel motiválhatja beosztottait, akkor nagyobb harmóniában éli meg a mindennapokat. És ez a harmónia pozitívan hat a környezetére, munkatársaira, partnereire és családjára is.
mercure consulting kft (c) 2007