tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

mercure consulting programok

HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ

A kommunikáció virágkorát éljük, amikor is az ebben való jártasság olyan luxus, amit mindenkinek "kötelező" megengednie magának A hétköznapi és az üzleti életben is azokkal maradunk hosszútávú kapcsolatban, akikkel jól megértjük egymást és meg tudjuk oldani a felmerülő problémákat. Ahhoz, hogy mindennapi kapcsolatainkban sikeressé váljunk, fontos felfedezni a kommunikáció mibenlétét, árnyalatait, az emberi természet sokszínűségét, és nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a sok gyakorlás az, ami mesterré tesz bennünket.

A tréning célja, hogy bizonyos törvényszerűségeket megismerve a résztvevők nagyobb tudatosságot és tisztánlátást érjenek el a munkahelyi, üzleti és egyéb emberi viszonyaik kezelésében. Egyértelműen érvényesíteni tudják szándékaikat, és kiszűrjék vagy kezeljék a kommunikációt gátló tényezőket.

Kik szoktak résztvenni ezen a programon?

Itt a legnagyobb jóindulattal sem tudjuk leszűkíteni a spektrumot. Résztvevőink semmilyen ismérv alapján nem behatárolhatóak, kivéve, hogy kommunikáltak már életükben. (Másfajta embert meg egyelőre nem ismerünk.)

A program elvégzése után várható fejlődés

vissza

mercure consulting kft (c) 2007