tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

mercure consulting programok

KOMMUNIKÁCIÓS HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉS (PL-4222)

A kommunikáció kiaknázatlan területeinek aktivizálásával növeli a produktivitást, hat modulból álló akkreditált programunk. Végigvisszük a résztvevőt az alapozástól a kulcsterületek lehetőségeinek feltárásán keresztül a mesterfogásokig.

 • 1. modul: KOMMUNIKÁCIÓS ALAPFOGÁSOK
  Fókuszban a kommunikációs tudatosság, a kommunikációs eszközök, az önbizalom, a másokra gyakorolt kommunikációs hatás felismerése.

 • 2. modul: ÜGYFÉLKÖZPONTÚ KOMMUNIKÁCIÓ
  Fókuszban a személyiségtípusok felismerése, pozitív visszajelzések adása, személyközi kölcsönhatások felismerése, a személyészlelést torzító tényezők azonosítása, az empátiás készség fejlesztése.

 • 3. modul: KONFLIKTUSKEZELÉS ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS
  Fókuszban az aktív és értő figyelem, a konfliktuskezelés, az egyenrangú és együttműködő kommunikáció, a konfrontációs energia hasznosítása.

 • 4. modul: STRESSZKEZELÉS
  Fókuszban a stressz definiálása és észlelése, kiváltó okai, a stresszkezelés eszközei a mindennapi, ügyfelekkel való kommunikációban.

 • 5. modul: KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK A MOTIVÁCIÓBAN
  Fókuszban a saját és mások motivációs mintájának megismerése a kommunikációban, a motivációs készség, az egyéni motivációk összehangolása a különböző interakciókban.

 • 6. modul: KOMMUNIKÁCIÓS MESTERFOGÁSOK
  Fókuszban a hatékony kommunikációt segítő és gátló tényezők megismerése és beazonosítása a saját megoldási módokban, együttműködő problémamegoldás és nyer-nyer szituációk kialakítása.

vissza

mercure consulting kft (c) 2007