tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

trénereink
mercure consulting trénerek
mercure consulting trénerek
Bedő Márta vezető trénerMagyar Judit vezető tréner Török Zsófia vezető tréner Molnár Mónika tréner Bedő Márta vezető tréner
Magyar Judit - 1966
tulajdonos, vezető tréner

Elég nehéz röviden megfogalmazni egy bemutatkozást, főként, ha valakiben a maga számára is nehezen feldolgozható kettősség lakozik. Márpedig velem ez így van. Mérnöki és matematikusi diplomáim ellenére a lélek rejtelmei vonzanak leginkább. Rendkívül fontosnak tartom a tanulást és a tudást, életem legfontosabb területén mégis autodidakta módon kezdtem el tevékenykedni - persze, ez azóta változott, de a kettősségen mit sem változtat.

Építőmérnöki diplomával a zsebemben közel két és fél évet dolgoztam statikus tervezőként egy nagyvállalatnál, míg végre be mertem ismerni magamnak, hogy a daruk, darupályák, raktári állványszerkezetek tervezése nem okoz örömöt nekem.

Magyar Judit tulajdonos, vezető tréner

Az NN biztosítónál töltött három évemből közel egy évig voltam üzletkötő, majd oktatási szaktanácsadó, végül oktatási vezető lettem. 1996-ban új kihívást jelentett az ABN AMRO Biztosító Rt. oktatási igazgatói posztja. A multinacionális cégeknél végzett oktatási munkám során tréningeket rendeltem, tankönyveket írtam, valamint szakmai tréningeket tartottam, és mindemellett másoddiplomát szereztem a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Aktuáriusi Szakán.

1999 óta dolgozom kizárólag trénerként. A szabadúszó évek után most már saját cégembe, a Mercure Consultingba fektetem összes energiámat, ahol - kiváló kollégáimmal - van lehetőségem megvalósítani mindazt, amit a tréningszakmáról gondolok.

Az üzleti életben (talán mérnöki múltamnak is köszönhetően) hiszek abban, hogy helye van a pontosságnak, szabályoknak, rendezettségnek, a tréning-programjainkon mégis arra ügyelek leginkább, hogy oldott légkörben, kötetlenül, kreatív módon vezessük végig a hallgatókat a kijelölt úton. És hogy még egy kettőség legyen a felsorolásban: egyaránt tartunk szigorúan üzleti és néha a résztvevők számára kötelező (vezetői, kommunikációs, tárgyalástechnikai) tréningeket, és abszolút önkéntes önismereti csoportokat.

Legnagyobb öröm számomra, amikor azt megélem, hogy ez a két terület időről időre összeér, és a kettőből EGY lesz. Maga az EMBER, aki harmóniában van önmagával, és az őt körülvevő világgal.

vissza

mercure consulting kft (c) 2007