tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

mercure consulting programok

PREZENTÁCIÓS TECHNIKÁK

A mai cégkultúrában és az egész üzleti világban felértékelődött a prezentációs képesség. "Nem elég tojást tojni, hanem kotkodácsolni is kell hozzá", azaz nem elég profin elvégezni egy feladatot, vagy hatékonyan működtetni egy céget, ezt láthatóvá is kell tenni.

Egy értekezlet, egy céges bemutatkozás vagy akár egy médiaszereplés során elengedhetetlenül fontos, hogy azt az üzenetet és úgy küldjük át, ahogy az a saját céljainknak legjobban megfelel.

A szimulált gyakorlatok során a résztvevők - igénytől függően - megismerhetik a cég- és termékbemutatás, hatékony kérdéskezelés fogásait, vagy akár a váratlan és nehéz helyzetek kezelését. A program során videón rögzítünk minden prezentációs gyakorlatot, mely után a résztvevők azonnali négyszemközti visszacsatolást kapnak. Ennek a technikának az eredményeképpen 2-3 nap alatt rendkívül látványos és mérhető fejlődés érhető el.

Kik szoktak résztvenni ezen a programon?

Az egyik legszélesebb körben igényelt programunk. A résztvevői kör az értékesítési munkatársaktól, ügyfélreferensektől kezdve egészen a legfelsőbb vezetőkig tart.

A program elvégzése után várható fejlődés

vissza

mercure consulting kft (c) 2007