tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

mercure consulting publikáció
mercure consulting trénerek
mercure consulting trénerek
Bedő Márta vezető trénerMagyar Judit vezető tréner Török Zsófia vezető tréner Molnár Mónika tréner Bedő Márta vezető tréner
mercure consulting publikációk
Fedezd fel a benned rejlő gyermeket!
Fedezd fel a benned rejlő gyermeket 2.!
Önismeret
Konfliktus-management
ACTIVITY avagy a profi prezentáció
Idő-menedzsment

» Fedezd fel a benned rejlő gyermeket!

Magyar Judit - www.beautyeffectmagazine.com
Talán hallottál már róla, talán találkoztál is vele. Hogy kivel? Azzal a kisgyerekkel, aki örömeid forrása, sorozatos fájdalmaid, visszatérő kudarcaid kiváltója, kreativitásod megtestesítője - vagyis a benned élő belső gyermek. Ismerd meg őt, mert segít megértened önmagad!

» Fedezd fel a benned rejlő gyermeket! - Láss csodát!

Magyar Judit - www.beautyeffectmagazine.com
Amikor megszületünk, birtokában vagyunk a csodalátás képességének, és tudjuk, hogy a lehető legjobb dolog a világon, hogy élünk. Végignézve felnőtt életünkön lassan felmerül bennünk a kérdés: hova tűnt az a csodalátó gyermek, akik valaha voltunk mindannyian? Rájövünk, hogy valamit, valamikor elvesztettünk. Nézz magadba őszintén, és újra megtalálhatod a benned rejlő csodalátó gyermeket!

» Önismeret

Magyar Judit - egy kereskedelmi bank belső képzési tankönyve

Manapság - és én ennek nagyon is örülök - egyre többet hangzik el az a szó, hogy önismeret. Mondogatjuk nap mint nap, tudjuk, hogy vannak önismereti csoportok, önismereti tréningek, de sokak számára mégis olyan homályos, hogy mi rejlik a fogalom mögött. "Miért kell ezzel annyit foglalkozni?"- tesszük fel a kérdés jogosan. Hiszen születésem óta ismerem magam, tudom hogyan néz ki az arcom, a testem, tudom mire vágyom. Mit kell ezzel annyit foglalkozni. Hm...


» Konfliktus-management

Magyar Judit - UNIQA Hírmondó
Múlt év végén, és az idei évben volt szerencsénk egy remek kis csapatnak több tréninget is tartani a pmCenter képzési programjának keretében. Mivel mély meggyőződésünk, hogy "jó pap is holtig tanul", nagy örömünkre szolgál, hogy itt az Uniqa Hírmondó hasábjain van lehetőségünk bepillantást adni egy-egy programunkba. Bízunk benne, hogy akár a cikkben olvasottak is segítséget jelenthetnek az olvasónak az adott témakörben egy kicsit másképp nézni a világra.

» ACTIVITY avagy a profi prezentáció

Magyar Judit - UNIQA Hírmondó
Bizonyára találkozott már mindenki az Activity nevű játékkal a gyakorlatban. Minden fordulóban korlátozottak a lehetőségeink (csak rajzolni, csak mutogatni vagy csak beszélni lehet), de a játék hevében mást tapasztalunk. Fegyelem ide vagy oda, ha nagyon belelendülünk, egyszerre akarjuk az összes eszközt használni.

» Idő-menedzsment

Magyar Judit - UNIQA Hírmondó
Ha csak a szakkönyvek és tréningek címszavait vesszük alapul, rájövünk, hogy egy csomó mindent szeretnénk "menedzselni". Létezésünkkel egyidejű törekvés, hogy szeretnénk irányításunk alá vonni saját életünket. Nincs rosszabb érzés, mint amikor azt éljük meg, hogy ki vagyunk szolgáltatva körülményeinknek és nincs rá semmilyen hatásunk.

mercure consulting kft (c) 2007