tréning filozófiánk

tréningek képzések

tréningek fogalmak módszerek

képzési és tréninges referenciák

tréningel kapcsolatos publikációk

gyakori kérdések tréningekkel kapcsolatban

tréningcég elérhetősége

mercure consulting ügyfél rendszer tréningekhez

nyitott események enneagram

tréning blog

tréning érdekességek

selfness tréning

trénereink
mercure consulting trénerek
mercure consulting trénerek
Bedő Márta vezető trénerMagyar Judit vezető tréner Török Zsófia vezető tréner Molnár Mónika tréner Bedő Márta vezető tréner
Török Zsófia - 1969
vezető tréner

Hogyan lesz valakiből tréner? Ez a kérdés szinte mindig felmerül a programok kezdésnél a hallgatóságban, és nem is hagyjuk sokáig kétségek közt a részvevőket. A történet sosem úgy kezdődik, hogy "már gyerekkorom óta ez akartam lenni, és már az oviban is..." - mégis, ha a saját példámat tekintem, van valami teljesen természetes abban a folyamatban, ahogy trénerré váltam.

A Külkereskedelmi Főiskolán végeztem a rendszerváltást követően. Elszánt fiatalként én is azok közé tartoztam, akik dolgoztak a tanulás mellett, így alkalmam nyílt a tapasztalatszerzésre és önmagam kipróbálására.

Török Zsófia vezető tréner

A szaktantárgyak helyett a szociálpszichológia órák keltették fel igazán az érdeklődésemet. Lelkesen bújtam a személyiséglélektanról szóló könyveket, és az általuk szerzett ismereteket azonnal alkalmazni kezdtem a hétköznapi életben. Olyan törvényszerűségekre mutattak rá saját magammal kapcsolatban, melyek a mai napig segítenek, hogy összhangban éljek önmagammal és a körülöttem lévő emberekkel. Belső késztetést éreztem, hogy a saját tapasztalataimon és a tanultakon keresztül ezt másoknak is átadjam.

Komolyan először erre egy értékesítési hálózat kiépítésénél kaptam terepet. Nyolc éven át tartó vezetői és képzési tevékenységen keresztül jutottam el az egyre eredményesebb értékesítési és irányítási technikák alkalmazásáig és oktatásáig.

Később ezt egy három éves projekt munka keretében egy tréningcégnél gyakoroltam, ahol továbbfejlesztettem és elmélyítettem az elméleti és gyakorlati tudásomat, a mai korszerű üzleti oktatás módszereiről.

Hiszem és vallom, hogy az ön- és emberismeret az az út, ami igazán segítséget nyújt az élet útvesztőjében, és elsősorban ebben a szakmában. Állandó utitársam a szenvedélyes tudásvágy ebben a témában, ami olyan tanfolyamokra, tréningekre, és olyan emberekhez vitt el, ahol és akiktől azóta is folyamatosan tanulok és tapasztalatokat gyűjtök.

Ez a szenvedély az, ami karakteremet, a munkámat és egész életemet is meghatározza, amivel az élet legapróbb csodái felé fordulok, amivel feltüzelek és kiborítok embereket, és ami a belső energiáimat mozgósítja. Ez az erő hajt az újabb és újabb ismeretek megszerzése felé, ami segít nekem és másoknak abban, hogy személyiségünkkel és a tevékenységünkkel összhangban érjük el céljainkat és teremtsük meg a harmóniát az életünkben.

vissza

mercure consulting kft (c) 2007